ECOCERT tanúsítvány

Az ECOCERT az élelmiszer- és kozmetikai termékek nemzetközileg elismert tanúsító szervezete. A meghatározott minőségi kritériumok meghatározzák a természetes és biokozmetikumok szabványát. A STYX Naturcosmetic 2011 óta szorosan együttműködik az ECOCERT-tel a legmagasabb minőségi követelmények biztosítása érdekében. A tanúsítás során minden egyes terméket ellenőriznek. Különös figyelmet fordítanak a nyersanyagok eredetére és minőségére, valamint a vállalaton belüli feldolgozásra. Az ECOCERT a tanúsítás során az ECOCERT minden, az értékteremtő folyamatban részt vevő személyt - a nyersanyag-beszállítótól a forgalmazásig - ellenőriz. Folyamatos folyamat és folyamatos párbeszéd során a STYX teljes termékportfólióját a szabványokhoz igazítják. A már tanúsított termékek az ECOCERT logóval azonosíthatók. A természetes kozmetikumokra vonatkozó ECOCERT minőségi kritériumok: - Az összetevők 95%-a természetes eredetű. - A végtermékben lévő összes összetevő 5%-a biotermesztésből származik. - A felhasznált növényi anyagok 50%-a biotermesztésből származik. - Szintetikus színezékek és illatanyagok, szintetikus zsírok, olajok, szilikonok és nyersolajtermékek nem engedélyezettek. - A késztermékkel nem végeznek állatkísérleteket - Kizárólag élő állatokból származó állati eredetű nyersanyagok használata - Csak bizonyos tartósítószerek használata megengedett. - Genetikailag módosított nyersanyagok használata tilos - Nincs radioaktív sugárzás a nyersanyagok vagy termékek sterilizálására.

Ausztria biogarancia

Az Austria Bio Garantie GmbH (ABG) 1993-ban alakult, és az első ökológiai tanúsító iroda volt Ausztriában. Tevékenységük a biotermékek ellenőrzésére és tanúsítására terjed ki az élelmiszerlánc teljes hosszában. Az ABG az élelmiszer-biztonsági hatóságok megbízásából dolgozik. Az ABG által tanúsított termékeket a kódszámunkkal azonosítjuk: AT-BIO-301. Számos kézzel készített csokoládénk viseli ezt a biocímkét.

ICADA

Nemzetközi Kozmetikai és Kozmetikai Eszközök Szövetsége.

Vegán

Vegán logónk segítségével egy pillantással láthatja, hogy mely STYX termékek 100%-ban mentesek az állati eredetű összetevőktől.

IHTN - Kozmetikumok kegyetlenség nélkül

A STYX tagja az Internationalen Herstellerverband für tierschutzgeprüfte Naturkosmetik, Kosmetik und Naturwaren eV [Nemzetközi Gyártószövetség a kozmetikai állatkísérletek ellen] (IHTN) szervezetnek.Ez biztosítja, hogy a termékcsalád állatkísérletek nélkül készül.

Mi organikusak vagyunk

- szerves hatóanyagokkal - 100%-ban tanúsított natúrkozmetikumok

AUSZTRIA (WKO)

Az Osztrák Kereskedelmi Kamara Külkereskedelmi Szervezete

EURÓPAI ZÖLD DÍJ

Az EURÓPAI ZÖLD DÍJ nemzeti és nemzetközi elismerést hoz a vállalatok és magánszemélyek különleges eredményeiért, és a zöld termékek, projektek, rendezvények, szállodák, marketing és változással foglalkozó szakértőkből álló nemzetközi zsűri díjazza azokat, akik kiváló munkát végeztek a fenntarthatóság érdekében Európában.