Rólunk

Az alsó-ausztriai Pielach-völgy dombok és zöld rétek között terül el. Egy csendes és nyugodt hely, ahol megállhat, megpihenhet és békés álmokat álmodhat. Egy olyan hely, amely mindenkinek tetszik, aki a természetes kozmetikumok rajongójának tartja magát. Itt, e vonzó táj belsejében található Ober-Graffendorf, és a jól tájékozottak tudják, hogy itt egy különleges hely található. Ezen az egyedülálló helyen, ahol a hagyomány találkozik a modernitással, található a STYX Naturcosmetic otthona.

1965 óta, több mint 50 éve, az osztrák családi vállalkozás, amely jelenleg mintegy 50 alkalmazottat foglalkoztat, a természetes kozmetikumok gyártásának szenteli magát. Ami úgy hangzik, mint egy gazdag, változatos mesterség, az a STYX Naturcosmeticnél sokkal több annál. Számunkra a natúrkozmetikumok készítésének folyamata túlmutat a kézművességen. Aki arra törekszik, hogy valóban természetes kozmetikumokat állítson elő, amelyek tükrözik a vállalat filozófiáját, minőségét és szenvedélyét, az nem tekintheti a folyamatot egyszerűen kézművességnek; ez művészet. A páratlan természetes bőrápolás művészete.


Mi azonban nemcsak a termékeinkben igyekszünk ezt tükrözni. Ha érdekli a natúrkozmetikumok előállítása, szívesen látjuk a Pielah-völgyben. Lehetőséget adunk látogatóinknak, hogy nap mint nap sokat tanuljanak a natúrkozmetikumok témakörében, hitelesen és nem csak "bőrig". Jól megvilágított és üvegezett gyártócsarnokaink a szigorú higiéniai előírások ellenére is érdekes betekintést nyújtanak mindennapi munkánkba. A házon belüli natúrkozmetikai bolt és a hangulatos bisztró pedig pihenésre és időtöltésre invitálja Önt.

A GYAKORLAT TESZI A MESTERT. Több mint 50 éve az ober-graffendorfi gyárunkban a természet által kínált legjobbat dolgozzuk fel, és így olyan natúrkozmetikumokat állítunk elő, amelyek minőségét ma már a világ több mint 40 országában elismerik.

A HAGYOMÁNY nálunk találkozik a MODERNnel, és az ősi bölcsesség gazdagsága találkozik a tudományos módszertannal. Ez a STYX Naturcosmetic számára nem ellentmondás, hanem sikeres munkánk alapja. Házon belüli laboratóriumunkban folyamatosan új eljárásokat alkalmazunk, hogy tovább optimalizáljuk természetes hatóanyagaink hatékonyságát.

A "natúrkozmetikum" kifejezés azonban ennél többet jelent. A termékek mellett az ÖKO-FENNTARTHATÓ TERMELÉS is ugyanolyan fontos kell, hogy legyen. Ezért döntöttünk úgy, hogy a STYX-nél megújuló energiát használunk. Egy saját faapríték-fűtőmű, a regionális faszállítóink által végzett szisztematikus újraerdősítéssel és a ZÖLD ERŐMŰ kizárólagos használatával kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy KLÍMA-NÖVEKEDÉLYES módon termeljünk.

A REGIONÁLISÁG valóban fontos szerepet játszik számunkra. Ezért az általunk felhasznált nyersanyagok nagy részét a közvetlen környékünkről szerezzük be. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hosszú távú partnerséget alakítsunk ki a helyi biogazdákkal, akiknek a minőségében teljes mértékben megbízhatunk. Az a tény, hogy így a szükséges szállítási útvonalakat minimálisra csökkentjük, egy újabb bónuszpontot jelent környezetvédelmi állításunkhoz.